La façana de L’Amistat amb el Ciutat de Lleida serà un llenç de grans dimensions

24/01/2018

L’Ajuntament de Mollerussa ha obert un concurs de pintura mural per embellir aquesta paret exterior i integrar-la amb el carrer Ciutat de Lleida, actualment en obres

Mollerussa convoca un concurs de pintura mural per embellir la façana de la cafeteria de L’Amistat que dóna al carrer de la Ciutat de Lleida. L’objectiu de la proposta és la d’integrar aquest mur amb el carrer, que actualment es troba en obres dins el Pla de Barris i que passarà a ser d’ús exclusiu per a vianants.

El certamen està dotat amb un premi de 3.000 euros i l’Ajuntament es farà càrrec de les pintures i de la plataforma elevadora que es necessiti per a pintar els 27 metres d’amplària per 9 d’alçada de paret, que també inclou les portes i finestres de la cafeteria.

 

 

La data límit per a presentar les propostes és el proper 3 d’abril. El jurat estarà composat per professionals relacionats amb el món de l’art i la cultura i donaran a conèixer el veredicte el 17 d’abril a través del web municipal ja que l’objectiu és poder pintar el mural durant el mes de maig. El jurat valorarà la qualitat artística i l’originalitat i creativitat de l’obra així com també tindrà en compte el grau d’integració d’aquesta a l’entorn i amb el territori. La tècnica i la temàtica és lliure tot i que el contingut no pot ser polític, irreverent ni xenòfob.

Les bases del concurs es poden consultar al web de l’Ajuntament de Mollerussa.

Anna Berga