La Festa Major torna a Mollerussa

23/05/2021

Ho fa combinant les activitats més tradicionals, com el Mercat de Festa Major, amb noves iniciatives que porten la música al capdavant

Després d’un any en què la pandèmia va obligar a fer una Festa Major de Mollerussa confinada, ara, la música ha tornat als carrers de la capital del Pla d’Urgell. Ho ha fet en directe durant onze hores i amb una selecció de grups de les nostres conrades. Als concerts se li han sumat també una zona de food trucks. Tot sota el paraigua de Molle D.O., organitzat per Pla Sonor i el Jovent de Mollerussa.  

Aquesta ha estat una novetat de la Festa Major, on tampoc, però hi ha faltat la tradició. I és que el Mercat de les Festes de Maig, organitzat per la Cambra de Comerç i Mollerussa Comercial, ha arribat a la seva vint-i-setena edició i ha omplert de paradistes i compradors els carrers del centre de la ciutat. Altres activitats que s’han fet al llarg d’aquest cap de setmana han estat la ballada de gegants i gegantes i la presentació de la nova vestimenta dels diables de Mollerussa, que enguany estan d’aniversari i celebren 35 anys de la seva fundació.

 

Ariadna Guiu Vila