La ‘Música conscient’ d’Oriol Ginestà, segona cita d’èxit del cap de setmana del Festival Cua d’estiu a Fondarella

10/09/2017

Les 10 actuacions d’enguany barregen les propostes consolidades i les emergents i se celebraran als jardins de tres cases històriques d’aquesta localitat del Pla d’Urgell: Cal Ros, Cal Combelles i Cal Viudes

L’urgellenc Oriol Ginestà va oferir ahir dissabte un recital amb les cançons del que ell auto defineix com ‘Música conscient’. Un concert amb una ambientació molt especial al Jardí de Cal Combelles en què va aconseguir traspassar els límits de la música gràcies als seus bols de quars i tibetans, el tambor de mar o el gong. Amb cançons i mantres i acompanyat de la seva guitarra, Ginestà va traslladar als assistents, més d’un centenar, a una altra dimensió.

Ginestà reblava doncs, ahir, el que ha estat el primer cap de setmana de la Cua d’Estiu amb bona nota, tant pel que fa a la qualitat dels espectacles com d’assistents. Tots dos dies han registrat el ple absolut al Jardí de Cal Combelles. La Cua seguirà el proper divendres amb l’actuació de Cametes Teatre a Cal Viudes i el dissabte, 16 de setembre tornarà al jardí de Cal Combelles amb l’actuació del compositor de Castellserà David Pradas, al piano.

El proper cap de setmana la Cua estrena també els Matins de la Cua, el diumenge 17 amb l’actuació d’EnCantades a Cal Viudes. Música i gastronomia es donen la mà amb un tast de productes de proximitat.

 

Infolleida