La Nit dels Museus arriba aquest cap de setmana a Mollerussa

17/05/2019

A l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell i el Museu de Vestits de Paper.

Per quart any consecutiu, l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell i el Museu de Vestits de Paper tornen a obrir les seves portes per participar a la Nit dels Museus. En aquesta edició, es faran dues visites guiades (22h i 23h) per visitar l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, i hi haurà visita lliure per gaudir del Museu de Vestits de Paper (22h a 24h).

Com a novetat d’enguany, s'ofereix al jardí de la Casa Canal l'oportunitat de fer una petita degustació de productes que elabora un dels obradors de la comarca, Mos de Tros.

És important destacar que les places per entrar a l'Espai Cultural dels Canals d'Urgell són limitades i es necessita reserva prèvia a través del telèfon (973 60 39 97).

 

Sobre la Nit dels Museus
La Nit dels Museus és un esdeveniment cultural organitzat en forma conjunta amb diversos museus i institucions culturals en un lloc durant el qual els establiments es troben oberts fins a tarda en la nit. L'esdeveniment busca introduir noves persones a les institucions culturals.

La primera Llarga Nit dels Museus (en alemany: Lange Nacht der Museen, Lange Nacht der Muse) va tenir lloc a Berlín en 1997. El concepte ha estat molt bé rebut, i des de llavors el nombre d'institucions participants i exhibicions ha crescut considerablement, escampant-se a més de 120 altres ciutats al llarg d'Europa i de la resta del món.

Infolleida