La presentació del llibre “Most de Mots” encetarà les experiències culturals de març de Saó de Ponent

06/03/2019

L’entitat mollerussenca inicia el seu tercer blocs d’experiències culturals “... de llegir, escriure i altres vicis” que es realitzarà al mes de març.

La presentació del llibre “Most de Mots” de Ferran Garcia Mallol serà l’experiència cultural que donarà el tret de sortida al bloc temàtic del mes de març que porta com a lema “...de llegir, escriure i altres vicis”. Cal Badia és el lloc escollit per l’entitat per presentar el llibre el proper divendres 15 de març a les 9 del vespre.

Ferran Garcia Mallol (Balaguer, 1949) comença la seva trajectòria artística a Barcelona durant la dècada dels 70 del segle passat on gaudeix de l’efervescència cultural de la capital catalana i es forma a la Massana, l’Eina i la Llotja. Outsider i tastaolletes impertinent, no fa una “carrera artística” convencional però sempre ha compaginat les feines alimentàries amb la creació que finalment desemboca en l’escultura, fracció reciclatge artístic. Ha estat co-Coordinador del cicle de poesia del bar/llibreria Horiginal (Barcelona). Poeta i escultor. Li agrada jugar amb les formes, els objectes i les paraules provocant “accidents” perquè l’atzar li faci perdre la feina, acumular objectes i obsedir-se amb recerques inútils.

Març amb molt de vici per la poesia i el teatre

Les experiències culturals de Saó de Ponent continuaran al març al voltant del Dia Mundial de la Poesia, amb la Saó Poètica, i del Dia Mundial del Teatre, amb el lliurament del premi de la tercera edició del concurs de textos teatrals per a espectacles de petit format i l’estrena de l’obra “Absències” d’Eva Moreno, obra guanyadora de la passada edició del concurs i produïda per Teatre de Butxaca.


Experiències culturals

Saó de Ponent  ha definit les seves activitats com a experiències culturals donat que estan pensades, realitzades i executades per als espais concrets on es portaran a terme i que donaran al públic assistent una experiència única difícil de tornar a repetir.

Infolleida