La sala La Capella de Torregrossa exposa l'obra del fotògraf Manel Esclusa

29/10/2018

Amb aquesta exposició, La Capella finalitza el seu primer cicle d'exposicions

La sala La Capella de Torregrossa acull durant aquest dies l’exposició “El jardí d’humus” del fotògraf vigatà Manel Esclusa.

Aquesta exposició presenta imatges de gran format que l’artista va obtenir, en un inici, de manera accidental, després que una inundació en el seu estudis afectés diferents diapositives. A partir d’aquest moment, Esclusa va descobrir un nou món visual que és el que ara reflecteix en aquesta mostra, on les imatges sorgeixen d’uns negatius que el temps i la terra s’han encarregat d’alterar.

Amb aquesta obra, la sala La Capella tanca el seu primer cicle d’exposicions. Una iniciativa que ha estat tot un èxit i que ha aconseguit el seu objectiu d’apropar la cultura als veïns i veïnes del municipi.

Per altra banda, però sense deixar de costat la fotografia, la biblioteca del municipi ha acollit una xerrada del fotògraf Toni Prim, el qual ha analitzat l’evolució d’aquesta tècnica al llarg de la història.

I és que amb els telèfons mòbils d’última generació, en els darrers anys la fotografia ha viscut una popularització i democratització, sense precedents.

A. Berga, A. Garcia i A. Teixidó