'L'Aigua' serà l'eix temàtic del 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya

05/03/2019

Un dels actes destacats serà la presentació del llibre 'Lo Parrot, el Bandoler’, escrit per Txell Giné i il·lustrat per la mollerussenca Carmen Maria Martin

'L’aigua' serà l’eix temàtic del 35è Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya, que se celebrarà a L’Amistat de Mollerussa de l’1 al 14 d’abril. La mostra comptarà amb més de 5.000 llibres a través de 7 exposicions i també hi haurà una trentena d’activitats complementàries com  espectacles, trobades professionals del sector de l’educació i de l’àmbit bibliotecari i sessions de contacontes. Un dels actes destacats serà la presentació del llibre que ha editat l’Associació Cultural l’Arreu conjuntament amb el consistori anomenat ‘Lo Parrot, el Bandoler’, escrit per Txell Giné i il·lustrat per la mollerussenca Carmen Maria Martin.

A més, el saló commemorarà el centenari del naixement de Joan Brossa a través de dues activitats que tindran lloc el 13 d’abril.

En aquesta edició també hi participaran set autors que oferiran a l’alumnat que visiti el saló la possibilitat de conèixer de primera mà la feina que duen a terme. També cal destacar la presència del Sr. Postu que presentarà el seu nou llibre ‘Sóc més de l’oest, lo #PostuLlibre2’ i l’espectacle ‘Descobreix l’Aigua’ que  anirà a càrrec del físic Dani Jiménez.

Anna Berga