L’Ajuntament de Mollerussa suspèn la 57a edició del Concurs de Vestits de Paper

20/10/2020

Organitzarà una macroexposició a les places del centre urbà  

Per primera vegada en 57 anys, Mollerussa no celebrarà el concurs de Vestits de Paper al Teatre L’Amistat. Després de consultar la predisposició dels dissenyadors de participar a l’edició d’enguany i constatar que no es mantindria el nivell d’anys anteriors, l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell s’ha vist obligat a cancel·lar el certamen.

Tot i això, el consistori no renuncia al protagonisme dels Vestits de Paper i aposta perquè continui viva la tradició a Mollerussa. És per això, que enguany, ha decidit organitzar una macroexposició de diferents peces a les places del centre de la ciutat. S’habilitaran en vitrines il·luminades, que formaran part de la decoració nadalenca de la ciutat. Així mateix, l’acció es complementarà amb la participació dels comerços de la ciutat, que exposaran als seus aparadors diversos dissenys.

El Comitè organitzador estudia altres iniciatives per complementar l’exposició urbana, com la projecció d’imatges d’edicions anteriors del certamen en una pantalla gegant instal·lada davant del Teatre L’Amistat.

Alba Mor