Leonard Cohen protagonitza el cicle Lletres i Vins a la biblioteca de la ma del crític musical Àlex Torio

21/02/2020

El públic va gaudir de les peces del músic quebequès interpretades a la guitarra i acompanyades d’un tast de Vilosell del celler Tomàs Cusiné

Suzanne o So long, Marianne, del cantautor quebequès Leonard Cohen, han estat aquest dijous algunes de les peces seleccionades pel músic i crític musical a RAC 1, Àlex Torio. Aquestes, i altres interpretades també acompanyat de la seva guitarra, han servit com a fil conductor del concert-xerrada sobre la trajectòria del músic del Canadà, que s’emmarca dins el cicle Lletres i vins que es fa aquest mes de febrer a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. L’activitat es va regar amb un Vilosell del celler Tomàs Cusiné.  

El cicle va començar el passat dilluns amb una tertúlia, conduïda per l’actriu Gemma Sangerman, en la qual es va parlar de vi, de literatura, d’erotisme i de música amb una mirada femenina i feminista. L’activitat es va acompanyar amb el tast del vi Cara Nord Rosat de Trepat. Lletres i vins es clourà dilluns 24 amb els Contes portàtils de Pere Calders acompanyats del so de guitarra i clarinet i de la mà de la Cia. Professors substituïbles. El vi escollit pel final de festa serà un Cèrvoles Colors Negre.

Infolleida