Les festes de Sant Isidori arriben a Mollerussa amb activitats culturals del 19 al 24 d’abril

06/04/2022

les festes coincideixen amb la diada de Sant Jordi, que tenyirà la setmana d’activitats literàries

Del 19 al 24 d’abril Mollerussa s’emplenarà d’activitats culturals amb motiu de les festes de Sant  Isidori que començaran amb el pregó del dia 19 a les 9 del vespre, i enguany anirà a càrrec d’Albert Domingo Melgosa, conseller delegat de l’empresa tecnològica NEXTRET i fill de Mollerussa, segons ha explicat l’alcalde del municipi Marc Solsona.

Aquest any les festes coincideixen amb la diada de Sant Jordi, que tenyirà la setmana d’activitats literàries com la XI Marató de lectura en veu alta, o la gala de lliurament del 34è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa”, que presentarà Montse Llussà.

A més hi hauran més actes culturals com la 13a Trobada de Colles Bastoneres, la tradicional missa de vot de poble en honor a Sant Isidori o la presentació del documental de Saó de Ponent Mollerussa, pa amb vi i sucre, el qual ofereix un recorregut personal a través dels records de setze persones que van créixer a Mollerussa. Les festes acabaran diumenge 24 d’abril  als pavellons firals amb la 23a Trobada de Puntaires al matí, i un concert a l’aire lliure a càrrec del duet Magnet a la tarda. 

Infolleida