Les 'Històries curtes' de La Tenalla, gran èxit a Sidamon

Concert ‘Sonates’ de l’Associació de la Música a Mollerussa | Trobada de puntaires a Miralcamp

09/10/2024
Èxit de públic en la presentació de la comèdia Històries curtes del nou grup de teatre La Tenalla, de Sidamon. L’escenari de la representació va ser el local del ball, que va obrir les portes diumenge passat amb totes les entrades esgotades, sumant uns 180 assistents. Molts es van quedar sense poder veure l’espectacle, per la qual cosa La Tenalla preveu repetir la funció pròximament.


Concert ‘Sonates’ de l’Associació de la Música a Mollerussa

L’Associació de la Música de Mollerussa comença ja el seu cicle de tardor amb el concert Sonates, previst per al pròxim 13 d’octubre. El programa musical reunirà Mateu Ferré, al clarinet, i Jordi Farran al piano. Serà a partir de les set de la tarda al teatre L’Amistat de la capital del Pla d’Urgell. Les entrades seran gratuïtes per als menors d’edat i els socis d’aquesta entitat. L’entrada general té un preu de 10 euros.

L’entitat reprèn l’activitat després de les vacances d’estiu. El seu últim concert organitzat va ser el Trompes a la Fresca, a càrrec de Horns 4 All Seasons, que es va portar a terme als jardins de la Casa Canal l’1 d’agost. Val a recordar que l’associació organitza anualment el Cicle de Joves Intèrprets, que busca promocionar els nous talents a través d’una sèrie de concerts que l’any passat es van celebrar a la primavera.


Trobada de puntaires a Miralcamp

El pavelló poliesportiu de Miralcamp va acollir diumenge passat la Trobada de Puntaires, que va reunir unes 150 persones. Van ser les amfitriones les veïnes que promocionen aquesta afició al municipi.
Infolleida
Segre