L’Escola Municipal de Música treu de nou el concert de final de curs a Cal Jaques i les places del centre

15/06/2022

L’objectiu de la iniciativa, que ja es va l’any passat amb èxit de participació, és donar-hi més visibilitat i generar activitat

L’Escola Municipal de Música tornarà a traure al carrer el tradicional concert de final de curs, que habitualment tenia com a seu el Teatre L’Amistat, i el portarà a diferents espais de centre com són les places Major i de Manuel Bertrand i l’espai de Cal Jaques. L’objectiu: donar més visibilitat a l’activitat i contribuir a l’animació del centre de la ciutat.

 

Així, el concert començarà amb una batucada a tres quarts de 6 de la tarda a la plaça Major. El següent escenari serà a partir de les 6  Cal Jaques amb el concert de l’Orquestra Infantil i la Jove Orquestra i l’Orquestra Infantil. A les 7 hi haurà de nou batucada a la plaça de Major i actuació dels conjunts corals al carrer de la Vilaclosa. La jornada acabarà amb l’actuació del conjunt d’adults&The Band a la plaça de Manuel Bertrand a tres quarts de 8 del vespre.

 

Estades musicals i 9è Curs de Música de Cambra per potenciar coneixements

D’altra banda, l’Escola Municipal de Música ja té a punt una altra edició de les Estades Musicals, per a infants de 3 a 5 anys, i el 9è Curs de Música de Cambra, per a infants i joves d’entre 6 i 18 anys. Tindran lloc del 27 de juny a l’1 de juliol al mateix equipament amb professorat propi. 

L’horari de la part formativa és de dos quarts de 10 del matí a 1 del migdia, però pels inscrits al Curs de Música de Cambra s’inclou, de forma opcional, l’estada a les piscines municipals fins les 2 de migdia i dinar en un restaurant de la zona per un import de 12 euros afegits als 40 que costa la inscripció per a l’alumnat de l’Escola de Música i els 55 pels que no ho son. Les inscripcions es poden formalitzar als mateix centre.

 

Infolleida