L’escriptora Maria Mercè Roca aprofundirà en ‘Cames de seda’ en un club de lectura dijous a la biblioteca de Mollerussa

06/06/2019

Aquesta activitat i dues presentacions de llibres, tancaran la programació que l’equipament ha previst per tancar temporada

L’escriptora Maria Mercè Roca conduirà aquest dijous a dos quarts de 6 de la tarda el club de lectura que tindrà com a protagonista la seva obra Cames de seda, Premi Sant Jordi al 1992. L’activitat, que està oberta a tots aquells lectors i lectores que s’hagin llegit la novel·la, tindrà lloc a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa, organitzadora de l’activitat en col·laboració amb l’Associació Albada.

A banda d’aquesta activitat, la biblioteca també ha programat des presentacions de llibres més per tal de tancar la temporada. Així, el pròxim dijous dia 13 a les 8 de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre A cop d’humor (o no), d’Ermengol, a càrrec del director de Territoris.cat Josep Anton Pérez i del mateix autor. Per tancar, s’ha programat la presentació del còmic Los dies azules, de Cecilia Hill i Josep Salvia, a càrrec de Carme Vidal i els seus autors. Serà el dia 20 de juny a les 8 hores.

 

Infolleida