Lisboa Zentral Cafè crearà l’atmosfera musical del 55è Concurs de Vestits de Paper que presenta Ares Teixidó

28/11/2018

Ja són a la venda a taquilla les entrades per la gala, que tindrà lloc el proper 15 de desembre al Teatre L’Amistat a partir de les 10 de la nit

El 55è Concurs de Vestits de Paper ultima els detalls de la posada en escena de la gala, que tindrà lloc el proper 15 de desembre al Teatre L’Amistat a partir de les 10 de la nit. La conducció de l’acte anirà a càrrec de l’actriu i blogera Ares Teixidó que comptarà amb la complicitat en l’atmosfera musical de Lisboa Zentral Cafè que transportarà al públic assistent des de Buenos Aires a París, passant per Santiago de Cuba o la mateixa Lisboa.

Les entrades per poder seguir en directe a la gala de la nit ja es poden adquirir a partir a les taquilles del Teatre L’Amistat de dimarts a divendres de 6 de la tarda a les 8 del vespre. Els preus s’han fixat en 25 euros per al primer pis i les butaques de platea i 15 euros per al segon pis.

 

De l’homenatge a la cuina estrellada de La Boscana a la rebel·lió de Sissí Emperadriu

La imaginació segueix sent el principal actiu del concurs, una imaginació que va lligada al disseny i l’artesania i que enguany també vol retre homenatge al territori. Així, una de les peces que competirà serà un homenatge a la cuina amb estrella del restaurant La Boscana, de Bellvís, una experiència culinària que recentment ha tornat a ser reconeguda. No obstant, tampoc faltaran els vestits més clàssics i que tenen en la reialesa la seva font d’inspiració. Sissí Emperadriu serà una de les protagonistes d’aquesta edició juntament amb l’emperadriu russa Maria Feodorovna o la cort anglesa d’Enric VII.

Infolleida