Lleida TV busca la millor cançó per a 'OP Fest'

Es tracta del concurs de cançons originals en català entre els territoris de Catalunya | És el nou format del concurs 'Objectiu Paki', el qual va guanyar la lleidatana Paula Lozano en l'última edició

17/09/2024
Després de tres edicions on s'ha acompanyat molts joves de Catalunya a créixer en el món de la música gràcies al concurs 'Objectiu Paki', la Xarxa i RTVCardedeu posen en marxa 'OP FEST', el festival de música de les televisions locals, on es busca la cançó de l'any.
 
'OP FEST' és un concurs de cançons originals en català entre els territoris de Catalunya. S'hi poden presentar tant solistes com grups musicals, a partir de 16 anys i sense límit d'edat. Per fer-ho, els candidats s'han de presentar a un càsting local amb una composició i lletra original, i aconseguir ser representants del seu territori.
 
Lleida Televisió serà l'encarregat d'escollir les cançons que els representarà: una de Lleida i comarques i una altra d'Aran. Ho farà a través d'una gala que serà retransmesa en antena i amb un jurat format per professionals del sector. Els escollits representaran el seu territori al concurs 'OP FEST', que constarà de dues semifinals, una repesca i una gran gala final amb la participació de 14 solistes o grups de tota Catalunya, que buscaran tenir el premi de 'cançó de l'any'.
 
Per apuntar-se als càstings territorials, els candidats han d'omplir el formulari habilitat al web www.rtvc.cat/opfest fins al 24 de setembre. Amb la inscripció cal enviar un vídeo en condicions òptimes d'imatge i so, interpretant la cançó amb què es vol participar.
 
La Gran Gala se celebrarà l'11 de gener del 2025 al Teatre Auditori de Cardedeu, i tindrà tots els ingredients d'un gran xou: música, ball, espectacle, votacions de les televisions i votació de l'audiència. Un festival sense precedents a Catalunya per posar en valor l'alt nivell creatiu dels artistes emergents i on gaudirem de la varietat i riquesa de la música en català.
 
PAULA LOZANO, GUANYADORA DEL 3r CONCURS 'OBJECTIU PAKI'
 
La concursant de Lleida TV, Paula Lozano, artísticament Paula Milara, va guanyar la tercera edició del concurs 'Objectiu Paki. La cantant de 19 anys va aconseguir el 44'45% del vots del públic. Va interpretar la cançó 'Rise' de Katy Perry, i després de classificar-se entre les tres finalistes va cantar 'Writer in the Dark' de Lorde, amb la qual es va proclamar guanyadora del concurs.
Infolleida
Segre