L'obra "Una vegada hi havia un Rei" de la Colla dels 50i+ omple durant 3 dies L'Amistat

11/02/2019

L'obra ha estat interpretada per 85 membres de la Colla

“Una vegada hi havia un Rei” és el títol de l’obra amb el que la Colla dels 50 i més de Mollerussa ha tornat a omplir, durant 3 dies, el Teatre L’Amistat. En les 4 sessions que s’han dut a terme, el públic ha pogut gaudir d’aquesta obra que explica la història d’un rei que vol casar a les seves tres filles. Un fil que beu dels contes clàssics infantils i de com l’amor triomfa per damunt de totes les circumstàncies, tot combinant moments d’humor i tendresa. El membre de la colla, Joaquim Fabrés ha estat l’encarregat d’escriure i dirigir l’obra, una tasca que també ha fet en les darreres 4 edicions.

L’obra ha estat representada per vuit actors principals tot i que, en total, hi ha participat 85 persones que han barrejat el teatre amb moments musicals. Aquest cap de setmana, i després de 6 mesos d’assajos, la Colla dels 50 i més ha tornat a L’Amistat amb l’objectiu de gaudir. I és que la majoria dels membres, ja fa temps que ha trencant el gel de pujar a un escenari.

L’Obra ha tingut, un any més, un component solidari important. Enguany els diners recaptats es destinaran a la Marató i a un projecte de menjadors infantils de la ciutat.

 

Anna Berga