Moda i paper tornen a eclipsar Mollerussa

16/12/2018

La 55a edició dels Vestits de Paper ha premiat els vestits de Natalia Ermakova i la Llar de Jubilats d’Alguaire. La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha anunciat que el certamen tindrà presència a la passarel·la 080 de Barcelona.

Lada de la modista dels Arcs Natalia Ermakova; Candale, de la Llar de Jubilats Joan Banyeres i Cateura d’Alguaire i Primavera d’hivern, de Cándida Pelegrín d’Amposta, són els tres dissenys guanyadors del 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, que s’ha celebrat aquest dissabte a l’Amistat. Ermakova ha tornat a aconseguir un primer premi en la categoria de Fantasia i també s’ha endut el segon en Època, amb Catalina II. L’institut Guindàvols de Lleida ha destacat amb el vestit Marina, segon premi de Fantasia. En aquesta categoria, ha quedat tercera Àsdis, de Jordi Brull, de Camarles.

En Època, juntament amb les modistes d’Alguaire i Ermakova, ha aconseguit el tercer premi una altra de les dissenyadores assídues al certamen, Paquita Pagà, amb Hampton Court.

En Moda Actual, el segon premi ha estat per Mandala, d’Anna Bonals de Balsareny i el tercer, Miami Beach del Grup de Moda d’Amposta. Durant la gala també s’han entregat per primera vegada els premis Emergent’s, dirigits a joves dissenyadors. En aquesta categoria, ha quedat en primera posició Eva Aguilera. El segon premi ha estat per El síndrome d’Alícia, de Juncal Martínez, de Langreo.

Enguany, han desfilat una vuitantena de vestits per la passarel·la instal·lada al teatre l’Amistat.

La vetllada, que ha estat presentada per Ares Teixidó, també ha atorgat altres premis com el Didal d’Or per a Dolors Palacín. L’Agulla d’Or, per a Maria Àngels Serrasolses. I el botó d’or, per a Roser Cardona de Mollerussa. El premi per al millor complement s’ha quedat a casa i ha anat a parar a Pepita Mas.

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha presidit la gala i ha anunciat que el concurs de Vestits de Paper de Mollerussa tindrà presència a la passarel·la 080 de Barcelona.

Mariona Rebull i Martí