Mollerussa celebra una Festa Major confinada

17/05/2020

L'acte més destacat ha estat un macroconcert a càrrec de 20 grups locals

Els mollerussencs i mollerussenques han celebrat enguany la Festa Major des de casa. L’ajuntament ha elaborat un programa similar al de sempre però adaptat al confinament. L’acte més destacat ha estat un macroconcert a càrrec de 20 grups de proximitat vinculats amb la comarca del Pla d’Urgell. Alguns dels exemples són Fa1na, La Reixa o el productor musical internacional Marc Marzenit, entre altres. Tots ells, han ofert 10 hores de música en streaming en diferents franges horàries mitjançant el compte de YouTube de l’ajuntament de Mollerussa.

A banda del concert, la població ha pogut gaudir d’una trentena d’activitats en l’àmbit de la música, la cultura, l’esport i la tecnologia. Tot plegat, gràcies a la participació de diferents entitats del municipi que han fet ressò de les activitats a les seves xarxes socials i també per la iniciativa Mollevid

El consistori també va obrir una convocatòria d’un concurs de vídeos on convidava a tota la ciutadania a enregistrar escenes familiars vinculades a la Festa Major.

Alba Mor