Mollerussa clou el cicle Lletres i Vins a la Sala del Mirall del Castell del Remei

24/02/2018

Aquesta edició del cicle ha reunit a 300 persones a través de 5 activitats

La Sala del Mirall del Castell del Remei va obrir les portes al públic per acollir l’acte de cloenda del cicle Lletres i vins de la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa. L’activitat, que va reunir a una seixantena de persones, va maridar les àries interpretades per la soprano Eva Ruiz i la pianista Marta Mesalles amb cinc vins del celler del Castell del Remei. D’aquesta manera els assistents van poder gaudir de diferents peces tretes d’òperes com Les noces de Figaro, de Mozart, o Carmen, de Bizet, acompanyats dels vins Gotim Bru 2015, o Oda Blanc 2016, entre altres.

La Biblioteca de Mollerussa participa en aquest cicle des de l’inici, ara fa 6 anys i l’edició d’enguany ha reunit a 300 persones a través de cinc activitats.

La iniciativa, que s’inclou dins el projecte Biblioteques amb DO, ha permès combinar disciplines com l’òpera, el futbol i la literatura amb la degustació de vins dels cellers del Castell del Remei, el Cara Nord Celler, el Cérvoles Celler i el Celler Tomàs Cusiné, tots propietat del mollerussenc Tomàs Cusiné.

Anna Berga