Música sense ball a la Festa Major de Golmés

09/08/2021

Més de 2.000 persones gaudeixen dels concerts de l'Orquestra Maravella, Boikot i Smoking Souls | El consistori va haver de suspendre l'actuació d'El Pot Petit per un positiu a la banda amb 2.700 entrades venudes

Golmés ha viscut un cap de setmana de Festa Major, però sense ball. I es que el públic assistent es va haver de reprimir de ballar i es va haver de quedar assegut en tots els concerts, en compliment a la normativa sanitària. De fet, l'ajuntament va haver de suspendre l'actuació del grup familiar El Pot Petit al camp de futbol per un positiu a la banda. L'organització havia exhaurit les entrades amb 2.700 localitats venudes. El procicat marca actualment un límit de 3.000 persones per esdeveniments culturals a l'exterior. 

Qui sí que va actuar va ser l'orquestra Maravella amb un miler d'espectadors al pavelló Salvador Ezquerra. Ho va fer en dues actuacions recordant cançons dels anys 50 i 60. Per la seva banda, Boikot i Smoking Souls també van pujar damunt de l'escenari muntat a la pista de cros. Més de 1.000 persones van gaudir de la música dels dos grups en una hora ben inusual, a partir de les nou del vespre. Les dues formacions van agrair l'esforç del consistori a l'hora de tirar endavant aquesta revetlla i van recordar constament a tots els assistents que estava prohibit moure's del seu lloc per evitar aglomeracions.
Ricard Gómez Puig