Nova edició del cicle ‘Lletres i Vins’ a la Biblioteca de Mollerussa

29/01/2019

Les activitats es maridaran amb vins dels quatre cellers del mollerussenc Tomàs Cusiné. Així mateix, la biblioteca de Linyola també participa per segon any en aquesta iniciativa

Música, poemes i llibres tornaran a anar de la mà del vi del Castell del Remei en una nova edició del cicle Lletres i Vins que prepara la Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el projecte Biblioteques amb DO, té com a objectiu apropar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya a través d’un programa d’activitats variades. Aquesta setena edició arrencarà el dijous 14 de febrer amb un tast de poemes que es maridarà amb vi Gotim Bru.

Un concert de petit format del grup Corrandes són Corrandes i Contes per Adults a càrrec de Carles Alcoy complementen aquest programa que també inclou una conferència de la historiadora Lluïsa Pla sobre la família dels Girona.

Com a novetat, la biblioteca de Mollerussa prepara un acte de cloenda del cicle que es celebrarà el proper 31 de maig al mateix Castell del Remei.

A banda de Mollerussa, enguany i per segon any consecutiu, la Biblioteca de Linyola també participa al Lletres i Vins. En aquest cas, el cicle comença aquest proper 1 de febrer amb la inauguració d’una exposició de llibres sobre el món del vi.

Anna Berga