Novetats a l'Espai Cultural delS Canals d'Urgell

29/12/2022

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell implementarà de cara l’any vinent dues sales més

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell a Mollerussa implementarà de cara l’any vinent dues sales, una que parlarà de la gent que envolta aquesta infraestructura, i una sala nova amb un audiovisual immersiu per explicar el futur dels Canals d’Urgell.A més, enguany s’han realitzat les primeres sortides al canal fent un recorregut per la part alta a Ponts i visitant els diferents indrets que l’envolten.

Aquest 2022 han visitat aquest espai museogràfic dels Canals d’Urgell vora 3500 persones, dels quals 1500 eren alumnes, i s’espera que l’any vinent, amb la nova oferta, es pugui doblar el nombre de visitants.

Unes sales que poden anar canviant en funció de les necessitats que tingui aquest espai

Un total de 23 escoles, més de 43 grups, les escoles han anat repetint en diferents grups. Un numero satisfactori un vegada han tornat a obrir portes però esperen que amb la nova oferta es pugui doblar en nombre de visitant. 

La visita que es fa des de fa 20 anys seguirà , però l’any vinent s’inclouen dues parts més,  el projecte de modernització dels Canals d’Urgell i una sala amb un audiovisual immersiu per explicar el futur dels Canals d’Urgell.

M.GASSÓ I K.ALFONSO