Primer Vinil&Beer de Pla Sonor a Bellvís

25/04/2021

Amb David Morales i Cerveses Ponent, es va celebrar al pavelló poliesportiu el diumenge

El col·lectiu musical del Pla d’Urgell Pla Sonor va celebrar amb èxit la primera edició de Vinil&Beer, maridatge musical i cerveser impulsat per l’entitat i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellvís. L’acte va haver-se de dur a terme al pavelló municipal de Bellvís després que la previsió meteorològica obligués als organitzadors a canviar d’ubicació. El tast va anar a càrrec del discjòquei mollerussenc David Morales, qui feu una selecció de la seva col·lecció particular, i de la cerveseria artesana de Seró Cerveses Ponent.

La jornada va arrencar passades les 12 del migdia amb la presentació de la cervesa Ponent de Blat, la qual fou maridada amb tres temes de The Cranberries i Lykke Li, a la qual seguiren Hoppy, acompanyada dels sons festius de Crystal Fighters i Beerday, cervesa que Morales volgué associar a la discografia d’Arcade Fire. La retrospecció musical arribà amb la quarta cervesa, Abadia, amb la que el públic van poder escoltar Push i Friday I’m in Love de The Cure. La traca final va arribar amb l’estrena de la nova cervesa Manneken de Cerveses Ponent i dos dels himnes de Joy Division i New Order.

Un equip de voluntaris de Pla Sonor van ser els encarregats de servir les cinc cerveses a cada un dels assistents, respectant el protocol sanitari i les distàncies de seguretat establertes entre les diferents taules. A l’acabar l’acte la cerveseria oferí la possibilitat d’endur-se un lot de Cerveses Ponent, mentre que David Morales acomiadà el primer Vinil&Beer amb una sessió de música indie de tots els temps.

Continuen obertes inscripcions per sumar membres a l’entitat

Després de la bona rebuda d’aquesta nova activitat, Pla Sonor segueix tenint obertes les inscripcions a l’entitat tant pels músics i bandes que s’hi vulguin unir com per aquells particulars que desitgin col·laborar amb el projecte i fer créixer l’entitat. Les aportacions són de 20€ anuals per als músics, 10€ per als mecenes i el 10% del catxet de les bandes que s’hi inscriguin.

Entre els avantatges de fer-se membre de Pla Sonor hi ha el formar part d’una base de dades de músics i grups ―així com del disc recopilatori que està previst per aquest 2021―, participar en les assembles de l’entitat, fer ús dels serveis que aconsegueixi l’entitat i gaudir de dues formacions gratuïtes anualment, entre altres. A més, tots aquells que es sumin a Pla Sonor rebran d’obsequi una samarreta i una xapa de benvinguda amb la imatge de l’associació.

SEGRE MOLLERUSSA