Propostes pel cap de setmana

03/03/2017

Divendres a les 8 de la tarda a la Sala d’Actes Pau Casals té lloc la xerrada “Desvetllem els mites alimentaris” a càrrec de Laura Obea, enginyera agrònoma i Romina Polo, nutricionista col·legida, que clouran el cicle de xerrades sobre benestar físic i emocional.

A la mateixa hora a la sala d’Actes de l’Ajuntament de Miralcamp es farà la presentació del llibre “En la pell de l’altre” de Maria Barbal.

Dissabte al matí a l’Estany d’Ivars i Vila-sana té lloc la 1a ruta ornitològica a càrrec de Sergi Sales on es podrà observar  i conèixer les aus de la temporada. La ruta es repetirà el 8 d’abril, 29 de maig, 18 de juny i 9 de setembre. (inscripcions prèvies).

Saó de Ponent organitza durant el dissabte un taller d’escriptura dramàtica a càrrec de Marc Artigau, adreçat a totes aquelles persones interessades en escriure teatre i en potenciar la creativitat. (inscripcions prèvies).

Aquest cap de setmana és carnaval a Bell-lloc d’Urgell, Barbens, Sidamon, Ivars d'Urgell i Golmés. Destaca el concert de Golmés amb el grup Animal. Bell-lloc organitza una cursa de llits, concurs de truites i pastissos de xocolata, rua i sopar popular, a més del concurs de disfresses. Sidamon també organitza una cursa de llits pels carrers del municipi.

Diumenge a les 10 del matí al parc de la Serra es celebra el 39è cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, on a més de la competició, tindrà lloc una cursa oberta de 1.740m i jocs inflables per la mainada. (+ informació)

També diumenge té lloc la Calçotada Popular de Mollerussa al pavelló firal on els assistents elegiran el projecte on es destinaran els beneficis de l’acte entre les tres propostes finalistes.

Anna Berga