Propostes pel cap de setmana

09/06/2017

Divendres a dos quarts de 8 de la tarda al Centre Cultural de Mollerussa tindrà lloc una audició dels alumnes de vent de l’Escola Municipal de Música de Mollerussa.


Dissabte a partir de les 9 del matí el Pavelló poliesportiu de Mollerussa acollirà el Trofeu Ciutat de Mollerussa de patinatge artístic.

Dissabte a les 8 de la tarda la Coral de Miralcamp oferirà un Concert de Música de pel·lícules al Casal Cultural de Miralcamp. També comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola Sant Miquel i la professora de música, Anna M. Blanc. A la mateixa hora a Ivars d’Urgell, l’escriptora Ester Farran presentarà el seu segon llibre “Poca broma amb les vacances” el qual està inspirat en Ivars.

El Parc de la Serra de Mollerussa serà l’escenari de la 4a Duatló de l’Infern que es celebra aquest diumenge a les 9 del matí.

Diumenge l’AEiG Cal Met de Mollerussa ha organitzat un vermut solidari a la Plaça de Manuel Bertrand i el grup The Chain Smokers Band tocarà al Chiringuito de les piscines de Mollerussa cap a les 12:30h.

Diumenge a les 7 de la tarda al Teatre l’Amistat, alumnes i professors de l’escola de Música Municipal Can Ponsic de Barcelona representaran La Flauta Màgica de W.A. Mozart.

Anna Berga