Saó de Ponent celebra Sant Jordi amb lo Sr. Postu i cerca nom per a la princesa de la llegenda de Sant Jordi

18/04/2018

El diumenge 22 i dilluns 23 d’abril Saó de Ponent celebrarà el seu darrer bloc d’activitats, dedicat a Sant Jordi, on participaran entre d’altres lo Sr. Postu, la Colla Sardanista de Mollerussa, el Casal l’Arreu i el Club de Lectura de l’Associació de Dones l’Albada

L’entitat mollerussenca, Saó de Ponent, finalitza amb la celebració de Sant Jordi el seu cicle d’activitats 2017 – 2018. Com a lema “Sant Jordi... mata l’aranya” es realitzaran al voltant d’una desena d’activitats.

Les activitats començaran el diumenge 22 d’abril a les 12 del matí on l’entitat donarà a conèixer el mural d’Street Art realitzat per l’artista Lu de Torregrossa durant la sobretaula popular realitzada al mes d’octubre; seguidament i després d’uns breus parlaments l’entitat realitzarà un vermut amb ballada de Sardanes on col·labora la Colla Sardanista de Mollerussa. A les 5 de la tarda es celebrarà un Cafè Literari entre el Club de Lectura de l’Albada i el Club de Lectura Teatral de Saó de Ponent, i tothom que hi vulgui participar, on intercanviaran experiències entre els dos clubs; a les 6 de la tarda arriba el moment del Sr. Postu on a més de presentar el seu llibre també parlarà de la seva tasca solidaria amb les diferents entitats dels territori amb les que col·labora, com no, hi hauran postuxapes i postullibres per continuar col·laborant amb la tasca solidaria del Sr. Postu. Per finalitzar la vigília de Sant Jordi hi haurà un concert a càrrec de Piccola Band, música de bandes de principis del S. XX per celebrar la revetlla de Sant Jordi.

El dilluns 23 d’abril a les 5 de la tarda obrirà de nou l’espai de Saó de Ponent amb una exposició col·lectiva de les diferents entitats que col·laboren en aquest bloc d’activitats de l’associació mollerussenca. Seguidament a les 6 de la tarda la Colla Bastonera del Casal l’Arreu de Mollerussa realitzarà un Taller de Bastons, en finalitzar el taller des de l’entitat es donarà a conèixer el nom escollit per a la princesa de la llegenda de Sant Jordi que es celebrarà amb una Ballada de Gegants del Casal l’Arreu.

Totes les activitats es realitzaran al magatzem de Cal Dalmases (carrer de l’Onze de Setembre, 3) de Mollerussa.

 

Saó de Ponent cerca nom per a la princesa de la llegenda de Sant Jordi

Durant els dos dies les persones que s’apropin al Magatzem de Cal Dalmases podran participar en escollir el nom de la princesa de la llegenda de Sant Jordi escrivint la seva proposta a una targeta. Entre totes les targetes participants es farà un recompte de noms. Des de l’entitat posen en relleu la recerca del nom a la princesa donat que habitualment als contes sobre la llegenda de Sant Jordi no s’esmenta cap nom. Una activitat participativa oberta a tots els públics.

Infolleida