Saó de Ponent inicia les seves experiències culturals amb "Nit d'Ànimes"

26/10/2018

Serà el proper 2 de novembre al Teatre L'Amistat on hi haurà un recorregut teatralitzat per les tradicions que hi ha al voltant del dia de Tots Sants

“Nit d’ànimes” és el nom de l’experiència cultural amb la que l’associació Saó de Ponent iniciarà, el proper 2 de novembre, la nova temporada. L’activitat, que ha estat presentada al cementiri de Mollerussa, serà un recorregut teatralitzat per les tradicions i costums, tant les del passat com les actuals, de la festivitat del dia de Tots Sants arreu dels Països Catalans.

El dissabte 3 de novembre tindrà lloc el 4t Taller d’Escriptura Fotogràfica que impartirà el fotògraf Llorenç Melgosa i que comptarà, a més a més de la sessió teòrica i pràctica, amb l’edició i retoc d’imatges.

L’entitat mollerussenca també ha definit les seves activitats com experiències culturals, ja que cada sessió és una experiència única per al públic assistent.

A banda del primer bloc dedicat a la Nit d’Ànimes, l’entitat també realitzarà el bloc nadalenc amb la realització del poema de Nadal. Al març hi haurà el tercer sota el títol “... de llegir, escriure i altres vicis” i al maig hi haurà el quart i últim bloc de la temporada que estarà dedicat al Canal d’Urgell i al territori que l’envolta.

Anna Berga