Saó de Ponent inicia la temporada amb una xerrada sobre "La importància de la rajola hidràulica a Mollerussa"

11/10/2017

L'entitat, juntament amb el consistori, també han obert la convocatòria pel segon Concurs de textos Teatrals per a Espectacles de Petit Format

Saó de Ponent ha presentat la programació per aquesta temporada 2017/2018 formada per més d’una vintena de propostes agrupades en 4 blocs temàtics. El primer d’aquests blocs, que porta el títol “Escriure/Transcriure el territori a través de la indústria” arriba aquest mateix octubre amb la xerrada “La importància de la rajola hidràulica a Mollerussa” que anirà a càrrec de l’empresari Josep M. Pujol qui també obrirà les portes de la seva col·lecció particular d’aquest tipus de rajoles.

L’entitat, juntament amb el consistori, també ha obert la convocatòria pel segon Concurs de textos Teatrals per a Espectacles de Petit Format. Les obres d’aquesta edició han de tenir com a tema els exilis i també han de fer al·lusió directa o indirecta al Pla d’Urgell.

Les obres originals, i per a un màxim de 4 actors, s’han de lliurar fins al 31 de gener a la Llibreria Dalmases. La dotació del premi és de 1.000 euros i l’obra serà publicada a la col·lecció “Teatre de Butxaca” de Pagès Editors.

Anna Berga