Un mag d'òpera, una il·lusió en art japonès i una 'cowgirl' de l'Oest guanyen el 57è Concurs de Vestits de Paper

20/12/2021

Mollerussa torna a gaudir del Concurs de Vestits de Paper després d'haver cancel·lat l'edició de l'any passat a causa de la pandèmia. Enguany per la passarel·la del Teatre l'Amistat han passat 51 vestits d'arreu de la geografia espanyola

En la seva 57a edició, la recreació d’un mag de l’òpera, Le Nozze di Tetis e Di Peleo, de l’època barroca, dissenyat per Juncal Martínez alumna de l’escola EPYCO d’Astúries s’ha endut el primer premi en la categoria d’Època. El premi de Fantasia s’ha quedat a la capital del Pla d’Urgell, sota el nom La il·lusió fa miracles, l’artista Teresa Codony  amb un vestit d’art japonès del plegament del Paper ha quedat en primera posició. Una Teresa Codony que també ha rebut el Didal d’Or per la seva trajectòria.  Pel que fa a la categoria de Moda Actual, el primer premi torna a viatjar a terres asturianes i també a l’escola EPYCO, aquesta vegada per l’alumna Jennifer Brito per l’obra d’una “cowgirl” vestida de rosa. Un altre reconeixement destacat és l’Agulla d’Or, concedit al millor treball artesà d’agulla, enguany d’Àngels Serrasolsas pel vestit Lili.

Tot això en una gala conduïda per l’actriu i Model Mireia Canalda i amb  l’acompanyament Musical Apocadixie Cotton Pickers.

Infolleida i Julen Andres