Un miler de persones d’arreu de Catalunya visiten la fira Playmopalau

21/09/2020

El Palau d’Anglesola ha celebrat aquest cap de setmana la fira Playmopalau, una de les primeres fires que es duen a terme després del confinament i la primera que acull la comarca del Pla d’Urgell. Un miler de visitants d’arreu de Catalunya han trepitjat el pavelló del municipi per gaudir d’un total de 28 diorames fets per aficionats i nens del poble

Un miler de persones de llocs com Girona, l’àrea metropolitana de Barcelona i les Terres de l’Ebre han visitat aquest cap de setmana el Palau d’Anglesola per gaudir de la primera fira Playmobil que celebra la comarca del Pla d’Urgell. En el certamen s’han vist 15 petits diorames fets per nens del municipi i 13 maquetes de grans dimensions dutes a terme per aficionats. Tot plegat, una feina en la que inverteixen moltes hores per plasmar diferents àmbits de l’univers Playmobil.  

El certamen també ha comptat amb la participació de botigues de Barcelona, Montblanc, Saragossa i Madrid, que han ofert al públic productes exclusius o costumitzats.

La jornada ha tingut una gran acollida per part del públic i els visitants han mostrat les ganes de visitar fires. Des del consistori, el desenvolupament de l’esdeveniment és satisfactori i asseguren que el certamen tindrà continuïtat.

Aquesta ha estat una de les primeres fires que se celebren després dels 6 mesos de confinament.

Alba Mor