Un total de 1.240 músics interpreten a l’uníson “Glory days” al 3r No Surrender Festival

30/06/2019

Vilanova de Bellpuig torna a retre homenatge a Bruce Springsteen i ho fa batent un nou rècord de músics, que sota la direcció d’Antoni Tolmos, han interpretat aquest clàssic del Boss

És el tema "Glory Days", de Bruce Springsteen interpretat a l’uníson per un total de 1.240 músics que aquest dissabte han participat a la tercera edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig. Aquest ha estat, doncs, el gran moment del festival que enguany ha batut de nou, rècord de participants que tot i l’extrema calor i les llargues hores d’assaig, no s’han volgut perdre, per a res, la festa d’homenatge al de Nova Jersey.

En total, més de 5.000 persones, entre músics i públic, han omplert el camp de futbol de Vilanova de Bellpuig. Qui no hi ha assistit, malgrat l’organització l’esperava, ha estat el mateix Bruce Springsteen. Des del festival, però, estan convençuts que algun dia el Boss visitarà el municipi.

 

Enguany, i per primera vegada, l’organització ha lliurat els premis NSF Casimiro Pons. El premi d’honor ha estat per Josep Maria Calafell mentre que el guardó al millor vídeo assajant ha estat a per Unai Nogueiro i el premi al participant més polivalent se l’ha endut Jaume Giribet. També s’ha premiat al participant procedent de més lluny que ha estat per a la Rachel i l'Earl una parella dels Estats Units. “Vaig veure el vídeo de “No Surrender” a Youtube fa dos anys i després vaig veure el de “Badlands” de l’any passat, el vaig mirar i li vaig dir “podem anar aquí si us plau?” i hi va estar d’acord. Veiem que la gent s’ho estava passant molt bé, ella és més fan que jo ha anat a 25 concerts de moment i sempre està buscant coses del Bruce, i semblava que la gent s’ho estava passant molt bé, i venim aquí i és veritat! Tothom s’ho estava passant molt bé! és increïble!”, ha explicat la parella.

Com no, l’actuació ha finalitzat amb la interpretació del tema “No Surrender”, que ja s’ha convertit en l’himne del festival.

Anna Berga