Un total de 85 vestits participaran dissabte al 55è Concurs de Vestits de Paper

11/12/2018

Amb participants vinguts de Catalunya i l'estat espanyol i Mèxic

Un total de 85 vestits concursaran a la 55a edició del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, que es celebrarà aquest proper dissabte 15 de desembre al Teatre L’Amistat. Els participants, procedeixen principalment de Catalunya i l’estat espanyol i enguany, fins i tot de Mèxic. Entre les creacions que desfilaran pel certamen, s’hi podrà veure un vestit inspirat en el restaurant La Boscana de Bellvís. Tampoc hi faltaran els vestits d’època inspirats en la reialesa, com el de Sissí emperadriu, l’emperadriu russa Maria Feodorovna o la cort anglesa d’Enric VII.

Com ja es va anunciar el passat mes, l’actriu i bloguera lleidatana, Ares Teixidó, serà l’encarregada de conduir la gala del certamen, que enguany incorpora dos reconeixements nous per incentivar la participació de joves talents. Per altra banda, en el concurs també desfilarà una reproducció en paper d’una peça de la firma barcelonina centenària de llenceria i roba de bany Andrés Sardà.

Les entrades per assistir a la gala es poden adquirir a les taquilles del Teatre L’Amistat. Les localitats del primer pis i les butaques de platea tenen un preu de 25 euros mentre que les del segon pis s’han fixat en 15 euros.

Anna Berga