Una vintena de grups de música per celebrar la Festa Major de Mollerussa

08/05/2020

Mollerussa ha programat 10 hores de música a YouTube amb 20 grups de proximitat per celebrar la Festa Major del municipi. A més, a través de Ràdio Ponent es reproduiran els concerts de les orquestres que estava previst que actuessin a l’envelat.

20 grups de proximitat oferiran 10 hores de música entre el pròxim divendres i dissabte, 15 i 16 de maig, per celebrar la Festa Major de Mollerussa. En ple confinament i aprofitant la tecnologia, els concerts es podran escoltar per Youtube al canal de l’ajuntament de la capital del Pla d’Urgell. La iniciativa té un pressupost de 4.000 euros.

La música també serà protagonista a través de Ràdio Ponent, ja que està previst que a la mateixa hora en què es feien els concerts de tarda a l’Envelat, les mateixes orquestres que havien d’actuar sonin per l’emisora local.

Aquesta iniciativa s’acompanyarà també amb un concurs de vídeos adreçat a tota la ciutadania per tal que enregistri escenes familiars vinculades a la Festa Major. Els vídeos han de ser inèdits amb una durada inferior als dos minuts i enregistrats en format horitzontal.

Mariona Rebull i Martí