Vilanova de Bellpuig, amb la Fira de Tàrrega

28/01/2022

El municipi serà l’escenari de la preestrena de l’espectacle Suma, de la companyia Sound de Secà

La regidora de Joventut, Cultura, Festes i Igualtat de l’Ajuntament de Vilanova, Àngels Carulla, va assistir divendres passat a la presentació de Territori Creatiu, una iniciativa de Fira Tàrrega que vol acompanyar els processos creatius i les companyies artístiques en les seves produccions durant els 365 dies de l’any. Aquesta edició aglutina un total de 23 propostes artístiques que, majoritàriament, reivindiquen l’espai públic com un espai de retrobament des de formats i temàtiques diverses.

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig i el d’Alpicat, així com els festivals Circpicat i Dansàneu són només alguns dels 25 ens que col·laboraran en aquesta edició de Territori Creatiu acollint alguna d’aquestes creacions artístiques. En aquest sentit, Vilanova serà l’escenari de la preestrena d’una de les obres que es podrà veure posteriorment a Fira Tàrrega. Serà l’espectacle Suma, de la companyia Sound de Secà, de Cervera, una de les tres propostes creades per artistes de Lleida. Actualment s’està treballant per concretar una data en la qual poder dur a terme la representació.

Aquesta col·laboració ajuda els artistes a promocionar i millorar la producció dels seus espectacles; així mateix, permet al consistori oferir un espectacle de qualitat a la ciutadania a un preu més econòmic i, per tant, dedicant-hi menys recursos.

La propera edició de Fira Tàrrega se celebrarà del 8 a l’11 de setembre de 2022.

SEGRE MOLLERUSSA