La Pera de Lleida, ingredient protagonista en el 12è Dia de l’Estany

02/04/2017
SOCIETAT
Ivars d'UrgellVila-sana

La pera de Lleida ha estat d’ingredient protagonista en la 6a Mostra Gastronòmica de Cuina que s’ha celebrat en el marc del 12è Dia de l’Estany i en el qual hi ha participat 6 restaurants de la zona com són La Guspira, el Xelin, cal Modesto, el Castell Remei, el Petit Xiroi i l’Amoca i que, com a novetat, enguany s’ha inclòs alguns plats sense gluten per tal de millorar l’accessibilitat als visitants.

Molts dels visitants han aprofitat el bon temps per apropar-se a l’estany amb bicicleta o cotxe enmig d’un ambient festiu, on a més de les degustacions de cuina, també s’ha realitzat una mostra d’anellament d’ocells, passejades a cavall o la tradicional plantada d’arbres en commemoració del final de l’emplenament de l’Estany.

Paral·lelament, al poble d’Ivars d’Urgell hi té lloc la 9a Fira de l’Estany amb diferents activitats culturals per a tots els públics.

Anna Berga