Ajornat el partit del Vila-sana, que presenta quatre positius

20/01/2022

L’equip lleidatà arrossega dos casos més de contagi de la setmana passada

El partit que aquest dissabte havia de disputar el Patí Vila-sana a casa contra el Palau de Plegamans, quart classificat de l’OK Lliga i vigent campió de la competició, ha quedat ajornat per quatre positius al conjunt del Pla d’Urgell, el mínim que marca la normativa Covid de la Federació Espanyola de Patinatge per poder suspendre un encontre. Es dona la circumstància que el quadre de Lluís Rodero ja arrossegava dos contagis de la setmana passada, que ja no van poder jugar a la pista del Cerdanyola, malgrat que anaven a completar la quarantena demà mateix, per la qual cosa haurien pogut jugar aquest dissabte.

El primer cas es va detectar diumenge, i entre dilluns i dimarts en van caure tres més, per la qual cosa el Vila-sana va sol·licitar immediatament l’ajornament del duel davant del Palau de Plegamans, que la FEP va acceptar ahir mateix. Era l’últim encontre de l’exigent final de la primera volta que ha tingut el conjunt del Pla, que s’ha enfrontat de forma consecutiva a cinc dels sis primers classificats, saldats de moment amb tres victòries i una sola derrota, l’única en el que va de temporada i encaixada precisament contra el líder Manlleu.

Les jugadores que no estan afectades pel virus tornaran avui als entrenaments, encara que ho faran amb mascareta i guardant la distància de seguretat. “Parar sempre és dolent perquè trastoca tota la planificació, i més ara que estàvem en una bona dinàmica”, va indicar Lluís Rodero, que no descarta programar una sessió preparatòria per dissabte o diumenge si finalment arriba l’argentina Julieta Fernández, l’última incorporació de l’equip. No obstant, fins a mitjans de la setmana que ve, quan acabarà la quarantena de les quatre jugadores que han donat positiu, no es podran entrenar en grup per preparar el duel del 29 de gener davant del Las Rozas.
SEGRE