“Orgasmos”, “Vooyeur” i “La Reina de las Nieves” plats forts de la nova temporada de L’Amistat

11/01/2017

El Teatre l’Amistat de Mollerussa ha presentat nova temporada amb 7 obres que es podran gaudir entre gener i abril. La temporada arrancarà el pròxim 22 de gener amb l’obra “Orgasmos” del dramaturg Dan Israely i interpretada pels actors Roger Pera i Sam Sánchez.

Una altra de les obres estrella d’aquesta temporada serà “Vooyeur”, una comèdia sexual que convida a l’espectador  a convertir-se en voyeur mentre gaudeix de les diferents situacions tractades sempre amb grans dosis d’humor. Aquesta obra es representarà el 25 de març i ha sigut l’èxit de la temporada a Madrid.

“La Reina de las Nieves” està dirigida al públic infantil i és una representació de la taquillera pel·lícula “Frozen”. A més d’aquesta, els més petits també podran gaudir de quatre obres més que ha programat La Xarxa.

L’útlima representació serà el 8 d’abril amb l’obra “After Play” de la companyia de Mollerussa Teatre de Butxaca. En paraules de l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, “És una programació que combina el que seria el teatre professional, el teatre amateur, el teatre local, tenim dos produccions que surten de Mollerussa, des del teatre de butxaca una i l’altra des de la colla del 50i+. Hi ha teatre musical i infantil”. Els espectadors que ho desitgin ja poden comprar les entrades per aquesta nova temporada als punts de venda pertinents.

Anna Berga