Arrenca la temporada de piscines a la comarca

17/06/2017

El Pla d'Urgell té totes les places de socorristes cobertes

Gran part dels veïns del Pla d’Urgell ja poden gaudir de les piscines que aquest cap de setmana han obert en diferents poblacions com Mollerussa, Sidamon, Bellvís o Torregrossa entre altres. Petits i grans no han dubtat en donar el tret de sortida a la temporada de bany per fer front a les altes temperatures d’aquests dies al mateix temps que es reuneixen amb els amics o aprofiten per fer esport.

 

Algunes piscines ja han obert i altres ho faran en els propers dies amb normalitat ja que al Pla d’Urgell s’han cobert totes les places de socorristes, un servei que en la majoria dels pobles es gestiona des del mateix Consell Comarcal. Enguany els candidats a socorristes han baixat degut a la nova normativa de la Generalitat que els exigeix una nova titulació que no sempre es pot convalidar amb l’anterior i també els obliga a inscriure’s al Registre Oficial de Professionals de l’Esport.

Les piscines estaran obertes fins a principis de setembre i durant els mesos d’estiu oferiran cursets i diferents activitats.

Anna Berga