Bona valoració de l'espai caní que va entrar en funcionament fa un any

18/01/2017

En l'aniversari de la posada en marxa del primer espai caní de Mollerussa, els usuaris en fan una valoració. En aquest espai els gossos poden anar deslligats.

Bona valoració, segons els usuaris, de l’espai caní que va entrar en funcionament fa just un any.

Aquest espai de 800m2 està situat al camí de Belianes, on hi passa la banqueta del Canal, una zona molt utilitzada per anar a caminar, fer esport o a passejar els gossos. És el primer equipament destinat als canins i un dels pocs espais del municipi on els animals poden anar deslligats ja que l’ordenança municipal que regula la tinença d’animals preveu que tots els gossos  han de dur collar en les vies urbanes.

En l’any que porta en funcionament aquest espai les valoracions són molt positives. Els usuaris destaquen la llibertat que tenen els canins per córrer i socialitzar amb altres gossos. Pel que fa les instal·lacions, troben a faltar un punt de llum a la part posterior i una zona d’ombra per a l’estiu, però destaquen positivament l’arena de l’espai ja que no crea tolls i és fàcil de netejar, a més de l’abeurador, i els bancs.

Aquest espai l’utilitzen, principalment, els habitants de Mollerussa però també hi ha usuaris d’altres poblacions properes  com són Miralcamp, Juneda, Torregrossa o El Palau d’Anglesola.

Anna Berga