Derrota del CTT Mollerussa Prefabricats Pujol a la pista de l'Olesa

23/01/2023

El primer equip acaba la primera volta quart, amb un triple empat per a la tercera plaça, que ara mateix ocupa el Badalona per l’average

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha acabat la primera volta a la segona màxima categoria estatal amb una derrota a la pista del Blanxart Xaloc Olesa per 4 a 2. El jugador japonès de l’equip local, Yukinori Matsumoto, ha estat el millor jugador del partit derrotant a Oriol Monzó i Eric Calderó per 3 a 1 en ambdós duels. Els punts pels mollerussencs han estat d’Iván Martínez i el propi Monzó contra el mateix jugador, Álvaro Barreneche. La resta de punts per a l’equip Barceloní els ha aconseguit el veterà Jaume Jofre contra Eric Calderó i Iván Martínez.

Amb aquesta derrota, l’equip del Pla d’Urgell acaba quart a la classificació, amb un triple empat per a la tercera plaça que dona accés a les places de promoció d’ascens. L’equip està empatat a 14 punts amb el Badalona, tercer, i l’Esparreguera, cinquè, amb un balanç de set victòries i tres derrotes.

El primer partit de la segona volta serà el derbi de la categoria de plata, contra el Borges General d’Olis, que ara mateix està en posicions de descens. El duel serà el proper dissabte a Mollerussa a partir de les 16.30 hores.

El filial del Mollerussa també perd contra el CN Sabadell

Per la seva banda, el filial del club, el CTT Mollerussa Arcusin, ha perdut aquest diumenge contra el CN Sabadell a casa per un ajustat 3 a 4. Els dos punts de Cristian Fernández no han estat suficients perquè els del Pla d’Urgell s’enduguessin la victòria. El seu germà, Ivan Fernández, ha forçat el doble guanyant un dels seus dos partits individuals. En el partit decisiu, la parella de Mollerussa ha perdut per un clar 0 a 3. L’equip tanca la primera volta cinquè del grup 5 de Segona Nacional amb un balanç de sis victòries i cinc derrotes.