El Club Patí Vila-sana passa patint a semifinals (1-0)

19/04/2024

Un gol de Flor Felamini quan faltaven menys de tres minuts per al final de la pròrroga classifica el Vila-sana, que demà s'enfrontarà al Telecable Gijón per un lloc a la final

El Club Patí Vila-sana va haver de patir per ficar-se de nou en les semifinals de la Copa de la Reina, i per a això va necessitar una pròrroga després que el temps reglamentari acabés sense gols. I no va ser perquè no ho va intentar, però els pals (tres) i la gran actuació de la portera rival ho van retardar fins que un tir de Flor Felamini a 2:40 del final del temps extra va acabar classificant les lleidatanes, que demà s’enfrontaran per un lloc a la final amb el Telecable Gijón, que també va passar en la pròrroga.

El Telecable Gijón, vigent campió de la Copa de la Reina, va complir ahir amb el seu paper de favorit, tot i que va patir de valent per ficar-se en semifinals. Les asturianes van necessitar també la pròrroga per tombar el Manlleu, que va resistir amb el 0-0 inicial fins que faltava un minut per al final de la primera part del temps extra. Roces va sentenciar quan faltaven 15 segons. Avui es juguen les altres dos eliminatòries de quarts, Fraga-Voltregà i Palau-Mataró.

Rodero: “Hem guanyat la primera final, encara ens en queden dos més”

Lluís Rodero no podia ocultar la satisfacció per superar els quarts de final en un partit que va reconèixer que no van jugar bé. “Hem patit perquè no hem fet el nostre joc, sobretot perquè no ens han sortit les coses. La valoració que faig és que un dia en què no hem estat al nivell habitual hem estat capaços de guanyar els quarts de final, que en un torneig així sempre és el partit més complicat, ja que el rival té poc a perdre”, va assenyalar el tècnic, que va afegir: “Felicito les jugadores perquè té molt mèrit tirar endavant un partit així. Hem guanyat la primera final, encara ens en queden dos més.”Per la seua part, Flor Felamini es va mostrar contenta pel gol i la victòria, de la qual va dir “ens la mereixíem”, mentre va afegir: “Sabíem que jugàvem contra un rival fort, amb dos porteres que paren molt i jugadores de qualitat, però vam saber treballar el partit i per sort hem pogut passar”.