El Consell Català de la Formació Professional premia a Antoni Miquel de Tallers A.Miquel

05/04/2017

Les conselleres Meritxell Ruiz i Dolors Bassa han lliurat aquests guardons que reconeixen la trajectòria individual de sis figures destacades en el camp de l’FP.

Antoni Miquel i Felip, director de l’empresa de Sidamon,Tallers A.Miquel, ha estat reconegut per la Generalitat de Catalunya amb el Premi del Consell Català de Formació Professional per la seva tasca en la formació continuada dels seus treballadors i dels estudiants dels centres de Formació Professional de les terres de Lleida.

L’empresa col·labora, des del 2006, amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a través de diferents convenis per a formar professionals qualificats en maquinària de construcció a través de la realització de pràctiques per als alumnes i professorat, a més de cedir maquinària als centres formatius per a realitzar sessions pràctiques.

Tallers A.Miquel és el concessionari oficial a Lleida, Tarragona i Andorra de la marca Linde i es dedica a la distribució, reparació i manteniment de carretons elevadors des de fa més de 40 anys. L’empresa compta amb una vuitantena de treballadors entre les seves instal·lacions de Sidamon i Valls.

La gala dels III premis del Consell Català de Formació Professional ha tingut lloc aquest dilluns al Palau de la Generalitat i ha estat presidida per les conselleres Meritxell Ruiz, consellera d’Ensenyament, i Dolors Bassa, Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies. Els premiats d’enguany han reconegut la trajectòria d’Antoni Miquel i Felip, Francesc Ranchal i Collado, Gaspar Espuña Berga, Juan Pedro González Blázquez, María Ángeles Chavarría Lorente i Teresa Coll i Cambras. Aquests  sis premiats han col·laborat en l’impuls d’iniciatives d’èxit i innovadores en àmbits com la pedagogia, la gestió, l’assessorament, la qualitat, l’adequació a les necessitats del mercat de treball i la cooperació entre centres de formació i empreses, entre d’altres.

Infolleida