El CP Vila-sana perd l’últim partit de la temporada

25/05/2019

Amb aquesta derrota l’equip acaba la temporada en sisena posició.

El CP Vila-sana ha perdut l’últim partit de la temporada per 2 a 6 a casa davant el Gijón. Tot i que es preveia un partit més igualat, el matx ha començat costa a munt per les noies de Jordi Capdevila quan Julieta Fernández ha marcat al minut 1 de partit. Les vilasanenques han vist com el Gijon augmentava l’avantatge i s’arribava a la mitja part 0 a 3 amb dianes de Sara Roces i Maria Sanjurjo, que ha anotat de falta directa.

A la segona part, Victòria Porta ha retallat distàncies amb un gol de falta directa, però el Gijón ha tornat a marcar de la mà de Maria Sanjurjo. Al minut 33 de joc, Maria Porta ha posat el 2 a 4 al marcador i finalment, dos gols de Marta Piquero i Julieta Fernández han establert el definitiu 2 a 6.