El CTT Mollerussa és de Divisió d'Honor

15/05/2022

Ha hagut de guanyar fins a tres partits a les eliminatòries de repesca per segellar l’ascens

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol serà equip de Divisió l’Honor l’any vinent després de certificar aquest cap de setmana l’ascens al Centre de Tecnificació de Les Borges Blanques. L’equip ha derrotat al CTM Madrid per un ajustat 4 a 3 a la final de les eliminatòries de repesca.

El cap de setmana va començar amb derrota per al primer equip del club, que va veure com s’esfumaven les opcions d’ascens directe al perdre contra el Conservas Lola per 2 a 4. Només el jugador francès Dylan Chaperon va aconseguir puntuar en un partit en què les alineacions van fer que s’evitessin els bases de cada equip. Això va propiciar que el trident Huelva ho aprofités amb les victòries de Ludovico Crespo contra Ivan Fernández per 3 a 1 i de Jose Manuel Caballero contra Eric Calderó pel mateix resultat. Els altres dos punts els va aconseguir el seu número u, el mexicà Dario Arce, contra els mateixos Calderó i Fernández.

Aquesta derrota va fer que l’equip entrés en una fase de repesca de vuit equips derrotats en la primera ronda, per aconseguir només una plaça d’ascens. El primer rival va ser dissabte a la tarda contra el TM Roquetas d’Almeria. Ivan Fernández va ser absent en aquest partit i van disputar el duel Eric Calderó, Dylan Chaperon i Ricard Gómez, jugador del filial. Chaperon per partida doble i Calderó amb un punt més van portar l’encontre al doble, que va caure per la banda del Mollerussa per un contundent 3 a 0, certificant el pas a les semifinals de la repesca.

Una semifinal que s’ha disputat aquest diumenge a partir de les 9 h del matí contra el Círculo Mercantil Industrial de Sevilla. Els mollerussencs s’han imposat per un contundent 4 a 1 amb punts d’Eric Calderó, Ivan Fernández i dos més de Dylan Chaperon, que posaven l’equip a la final.

El rival ha estat el Madrid CTM, un altre campió de lliga, que també va caure per sorpresa en la primera eliminatòria. Dylan Chaperon ha sumat el primer punt pels verds a l’imposar-se a David Jerman per 3 a 0. Eric Calderó ha perdut el segon duel per un ajustat 3 a 2 contra Ruben Ramírez. Amb empat al marcador, Ivan Fernández ha perdut 3 a 0 contra Diego Almena, la qual cosa posava el conjunt madrileny per davant. Eric Calderó ha col·locat de nou l’empat derrotant per 3 a 0 a David Jerman i Dylan Chaperon posava per damunt al Mollerussa amb la victòria per 3 a 1 contra Diego Almena. En l’últim individual, Fernández no ha pogut amb Ramírez, perdent per 1 a 3 i el partit se n’ha anat al doble amb 3 a 3 al marcador. Eric Calderó i Dylan Chaperon han format parella i han segellat el triomf per 3 a 1 posant el 4 a 3 global.

El CTT Mollerussa serà la primera vegada que milita a Divisió d’Honor després de tres temporades a Primera Nacional. Els jugadors han volgut fer un homenatge al final del partit al jugador i entrenador del CTT Borges, Joseph Francesc, que va perdre la vida recentment en un accident de trànsit.

Infolleida