El CTT Mollerussa fitxa a Albert Masip

14/09/2021

Procedent del Reus Ganxets Miró, jugarà amb el CTT Mollerussa Prefabricats Pujol a Primera Nacional | La temporada passada va disputar un total de 14 partits i va aconseguir un registre d’un 79% de victòries a la categoria de bronze del tennis taula espanyol

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha incorporat al palista tarragoní Albert Masip de 23 anys. La temporada passada va militar a les files del Reus Ganxets Miró, on va disputar un total de 14 partits individuals, aconseguint un 79% de victòries i només tres derrotes. Serà la cinquena temporada de Masip a Primera Nacional, on ja hi va jugar amb la Selva del Camp, el CN Tàrraco i també amb el Nàstic de Tarragona compartint equip amb Eric Calderó, actual jugador del CTT Mollerussa.

Amb aquest fitxatge, el club espera reforçar el primer equip en alguns partits ja que Masip s’abstindrà en algunes jornades ja que compatibilitza el tennis taula amb la seva preparació al MIR. L’objectiu és que jugui el mínim de partits que obliga la Federació perquè després pugui disputar els play-off en la segona fase de la competició.

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol competirà a Primera Nacional, la categoria de bronze del tennis taula espanyol, per tercer any consecutiu. Ha quedat enquadrat amb 12 equips, tot i que la Federació ha decidit dividir-ho amb dos subgrups per evitar una major interacció social. Així doncs, els mollerussencs jugaran en una primera fase contra el Termosolar Borges, el Reus Ganxets Miró, el CTT Barcelona i dos equips de La Palma de Tenerife, Teneguia Frutas Olivar i TM-Defense-La Palma.
INFOLLEIDA