El CTT Mollerussa fitxa l'escocès Calum Morrison

14/10/2021

Es troba al TOP 10 del seu país i formarà part del primer equip a Primera Nacional, la tercera màxima categoria estatal

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol comptarà per tercer any consecutiu amb un jugador internacional al seu equip. Es tracta del palista escocès Calum Morrison, que actualment es troba dins el TOP 10 de millors jugadors del seu país. Competirà amb el primer equip a Primera Nacional, la categoria de bronze del tennis taula estatal. Ho farà conjuntament amb Eric Calderó, Ivan Fernández i Albert Masip. Morrison combinarà la lliga anglesa amb l’espanyola i és per això que el jugador només reforçarà l’equip mollerussenc en algunes jornades. El club ha arribat a un acord amb el palista perquè vingui a jugar gratis els partits que disputi amb el primer equip. L’acord ha arribat després que Morrison estigués interessat en jugar la lliga espanyola.

El primer equip debutarà aquest dissabte contra el Reus Ganxets Miró a partir de les 16.30 hores. Ho farà en un local nou millorant en la qualitat del terra i l’enllumenat a la pista. Serà al gimnàs del col·legi Pompeu Fabra, on és té previst que el club hi celebri la majoria de partits de lliga, tant de nacional com provincial. El filial, el CTT Mollerussa Servisimó VW, també juga a casa la primera jornada de lliga a Segona Nacional. En aquest cas, ho farà diumenge a partir de les 10 h del matí contra l’U.E. Sant Cugat, recent descendit de Primera Nacional. A nivell provincial, el CTT Gràfix Mollerussa, començarà a defensar el títol de Preferent aconseguit la temporada passada contra l’ACLE CTT Guissona A. El mateix duel es produirà a Primera Provincial, on el CTT Mollerussa Vicens Maquinària jugarà contra el segon equip dels guissonencs. Per últim, el CTT Mollerussa Arcusin de Segona Provincial viatjarà a Andorra per jugar el seu primer compromís de lliga contra el CTT Valls del Nord.


EL CTT GRÀFIX MOLLERUSSA REP UN HOMENATGE A LA GALA DE L’ESPORT

Mollerussa celebra la gala de l’esport aquest diumenge a partir de les 19 h al teatre de l’Amistat. El primer equip provincial, el CTT Gràfix Mollerussa, hi rebrà un reconeixement per haver guanyat el títol de Preferent la temporada passada. L’equip format per Sebastian Lech, Guillem Sans, Àlex Carrera, Albert Feliu, Francesc Miró i Antonio Cruz van guanyar la màxima categoria territorial, proclamant-se d’aquesta manera millor equip de la província.
Infolleida