El CTT Mollerussa posa peu i mig a la final de Primera Nacional

03/04/2022

Ha guanyat aquest dissabte al CTT Torelló per 6 a 0 amb només un set en contra en tot el partit

El CTT Mollerussa Prefabricats Pujol ha guanyat aquest dissabte al CTT Torelló per un contundent 6 a 0 en l’anada de les semifinals del play-off d’ascens. L’equip format pel francès Dylan Chaperon, Eric Calderó, Albert Masip i Ivan Fernández com a reserva només ha cedit un set en els sis partits de l’encontre. Aquesta avantatge deixa el primer equip amb un peu i mig a la final, que s’ha de disputar entre el 23 i 30 d’abril.

Els del Pla d’Urgell han de consolidar aquest resultat el proper dissabte 9 d’abril a Torelló per accedir a la final i obtenir automàticament un bitllet per la fase d’ascens. Una fase que s’ha de disputar en una seu única el 14 i 15 de maig. El guanyador de la final es proclamarà campió del grup 3 de Primera Nacional i anirà a la fase en condició de cap de sèrie.

“No ens esperàvem ni molt menys aquest resultat. Ens ha sortit el partit perfecte. Malgrat pugui semblar una victòria còmoda, hem hagut de sofrir a cada set”, remarca el president del club, Ricard Gómez. El club mai abans ha disputat una fase d’ascens per pujar a Divisió d’Honor, la categoria de plata del tennis taula espanyol.

INFOLLEIDA