El festival Cua d'Estiu torna als orígens

28/08/2018

La 7a edició del Festival multidisciplinar Cua d'Estiu vol tornar als origens, per això enguany s'ha reduit el nombre d'espectacles. L'obra de teatre "Els darrers dies de la Catalunya Republicana" inaugurarà aquesta edició, el 7 de setembre.

El festival Cua d’Estiu tornarà aquest setembre a Fondarella per setè any consecutiu. Els caps de setmana entre el 7 i el 28 de setembre, els jardins de les dues cases històriques, Cal Ros i Cal Combelles, acolliran teatre, poesia i música. El festival d’espectacles de petit format pretén tornar als orígens en aquesta edició, i per això només s’han programat cinc funcions.

El festival obrirà les portes el divendres 7 de setembre a les 21.00 hores, a Cal Ros, amb l’espectacle històric “Els darrers dies de la Catalunya Republicana” i continuarà el cap de setmana següent amb l’obra Ave Eva, que posa en valor el paper de la dona en l’art. El grup Piccola Band portaran el jazz i el blues al festival, mentre que Mireta Tancada presentaran el final de la seva trilogia “Sisters”. “Arrels, branques i fulles” serà l’encarregat de cloure el festival, amb un cant a l’amor a través dels grans poetes catalans: Marçal, Ferrater, Pedrolo i Maluquer.

Enguany, per dotar de valor les propostes artístiques, l’organització ha decidit que l’entrada a l’espectacle tingui el cost de 5 euros. 

Ariadna Guiu Vila