El Pla d’Urgell inaugura una temporada de piscines segura

05/07/2021

L’entitat gestiona el servei de socorrisme de 15 piscines de la comarca i una de l’Urgell complint amb tots els requisits establerts pel PROCICAT. També du a terme sis casals esportius entre Mollerussa, Golmés, Sidamon, Miralcamp, Poal i el recinte del gimnàs Espai Esport

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell ha contractat aquest any una trentena de socorristes per dur a terme la temporada d’estiu a les piscines de la comarca. Els responsables de cada piscina vetllaran pel compliment de totes les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT. S’han repartit samarretes a tots els socorristes, a més de les mascaretes dissenyades pel propi Consell.

En total, l’entitat gestiona 15 piscines del Pla d’Urgell: Golmés, Bellvís, Poal, Bell-lloc, El Palau d’Anglesola, Vilanova de Bellpuig, Miralcamp, Fondarella, Vila-sana, Ivars d’Urgell, Barbens, Sidamon, Belianes, Mollerussa, Torregrossa i la del Club de Tennis Mollerussa. Linyola, que no ha obert les piscines aquest estiu, i Castellnou són les úniques localitats en què no s’oferirà servei. A més, el municipi de Belianes, a l’Urgell, també ha encarregat la gestió dels socorristes al Consell Esportiu del Pla d’Urgell.

CASALS ESPORTIUS PER ALS MÉS PETITS

El Consell també ha organitzat sis casals esportius per a nens i nenes de 2 a 12 anys entre els municipis de Golmés, Sidamon, Miralcamp, Poal i el recinte del gimnàs Espai Esport. L'entitat també ha preparat un campus durant les dues primeres setmanes de juliol entre els alumnes de l'escola Ignasi Peraire. S'han contractat a 19 monitors per dur a terme les diferents activitats.

Tots els casals ofereixen cursets de natació a les piscines municipals de cada localitat, a excepció del campus de l’Espai Esport, centrat exclusivament a la tecnificació del pàdel. Les activitats van començar el 28 de juny i s’allargaran fins al 10 de setembre, menys el de l’Espai Esport, que s’acabarà a finals de juliol.

INFOLLEIDA