El ple de Mollerussa dóna llum verda a la construcció del nou institut

16/05/2018

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Mollerussa ha donat llum verda a la construcció del nou institut de secundària al carrer Josep Tarradellas amb els vots a favor de l’equip de govern, PP i PSC, mentre que ERC s’ha abstingut.

L’Ajuntament de Mollerussa ha donat llum verda a l’aprovació provisional d’una modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per declarar com a vinculant una zona d’equipaments ubicada al carrer Josep Tarradellas, on s’hi preveu construir el nou institut de secundària. El punt ha comptat amb els vots a favor del PP i PSC, mentre que ERC s’ha abstingut afirmant que la construcció d’un nou centre s’hauria d’haver consultat al Consell Municipal Escolar.

L’alcalde, Marc Solsona, ha remarcat que el projecte ja s’ha consultat amb els diferents agents de la comunitat educativa a través del Pla Educatiu d’Entorn, una eina que ha qualificat de “superior” al Consell.

El ple també ha aprovat una modificació de crèdit de 160.000 euros per a organitzar la primera MonAmour Summer Festival, que es farà a La Serra els dies 22 i 23 de juny, amb els vots a favor d’ERC i PP. Joan Simeón, però, ha reclamat més seguretat.

El PSC s'ha abstingut i Teresa Ginestà ha criticat que l’ajuntament no doni prioritat a la recuperació del cinema local.

L’alcalde ha explicat que el certamen naix amb l’objectiu de ser un referent, que l’organitza exclusivament la Fira de Mollerussa i espera que hi hagi un “retorn” econòmic per la ciutat.

 

 

 

Mariona Rebull i Martí